Adam Suurbritannias
+6
Sirts
cookie
f2nofmany
aliaga
trixibelle
Cin
10 posters
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Adam Suurbritannias
See käemassöör oli hullult häiriv. Ja kus pagana kohas nad seda lindistasid, see näeb välja nagu kellegi magamistuba.
Aga Adam oli kena ja rääkis midagi ja kinnas oli ka ilus. Hakka või endalegi tahtma, kuigi ilma sõrmedeta kindad tunduvad mulle sellised väga kahtlased ja ebapraktilised.

Aga Adam oli kena ja rääkis midagi ja kinnas oli ka ilus. Hakka või endalegi tahtma, kuigi ilma sõrmedeta kindad tunduvad mulle sellised väga kahtlased ja ebapraktilised.
trixibelle- Moderator
Hmm, see on mingi uus asi vist?
trixibelle- Moderator
Nii hea intervjuu.
Need saatejuhid olid lahedad ja fännid ka, ei olnud sellist kiljumist, nagu tavaliselt.

trixibelle- Moderator
hahaa
panin IIHY selle video pärast kinni.. ja see oli seda väärt! ma pole ammu nii südamest naernud
paar kohta olid ikka üle mõistuse head
ma vaatasin seda kohta, kus naine karjus, et "I'd turn you straight!" vähemalt 10x ja see kõik mis sealt edasi tuli.. "unless you have a surprise under that skirt.."
Ja siis see lõpp.. PRICELESS
ma ei suudagi vist magama jääda täna
Adami üledoos!!!

Ja siis see lõpp.. PRICELESS

Appi, mis asi see oli mida ma just vaatasin? Omg, ma ei suuda lihtsalt, ma kardan, et ajan naabrid ülesse. Ma pidin vahepeal pausi peale panema ja minema patja naerma.

trixibelle- Moderator
ojaa
ma tean, ma kardan, et ma ajasingi vanemad üles!! panin stopi peale.. ja kerisin tagasi.. ja naersin veel kõvemini 

Pagan, ma pean hommikul vara tööle minema, aga vist ei suuda ennast tagasi hoida ja vaatan korra veel. See video on ikka puhas kuld.
trixibelle- Moderator
I'm not a whore! Ja see nägu, mis ta sealjuures teeb. 

trixibelle- Moderator
PALUN mitte mulle selliseid videoid enne ees olevat magamaminekut näidata....
Hahahaha, kõrvaklapid on ka peas mul ja siis naeran valjult. Vanemad ÕNNEKS magavad veel, VIST :'D
Aga see Joe oli armas
Ma tahan ka seda veel vaadata. Aga mitte praegu. Tõsiselt :'d
Edit: Nalja teete? Panin skyplusi tööle ja sealt tuleb Goldfrapp.... AMAZING

Hahahaha, kõrvaklapid on ka peas mul ja siis naeran valjult. Vanemad ÕNNEKS magavad veel, VIST :'D
Aga see Joe oli armas

Ma tahan ka seda veel vaadata. Aga mitte praegu. Tõsiselt :'d
Edit: Nalja teete? Panin skyplusi tööle ja sealt tuleb Goldfrapp.... AMAZING

mammukz- Posts : 1140
Küsisin ühelt inimeselt Twitteris, kes oli publiku seas, et mis kohad nad välja jätsid sellest intervjuust
@angela_adamson And there was a bit where he asked us all where we were from so I talked a bit about being from Norway haha 7 minutes ago via TweetDeck in reply to angela_adamson
@angela_adamson aaand they talked about weeping "but not from the eyes" and JLC asked if Adam was weeping and he doubled over laughing 8 minutes ago via TweetDeck in reply to angela_adamson
@angela_adamson And there was another audience interaction bit with a couple who claimed the guy liked doing a dick-in-the-box thing ahah 8 minutes ago via TweetDeck in reply to angela_adamson
@angela_adamson Yeah he left out a bit with the woman who said she'd turn him straight... she got to go up and hug him and stuff

@angela_adamson And there was a bit where he asked us all where we were from so I talked a bit about being from Norway haha 7 minutes ago via TweetDeck in reply to angela_adamson
@angela_adamson aaand they talked about weeping "but not from the eyes" and JLC asked if Adam was weeping and he doubled over laughing 8 minutes ago via TweetDeck in reply to angela_adamson
@angela_adamson And there was another audience interaction bit with a couple who claimed the guy liked doing a dick-in-the-box thing ahah 8 minutes ago via TweetDeck in reply to angela_adamson
@angela_adamson Yeah he left out a bit with the woman who said she'd turn him straight... she got to go up and hug him and stuff
HAHAHA, see intervjuu on ikka tase!! 

xILoveAdamLambertx- Posts : 381
See oli täiega hea. Ma ei jõua naerda enam 

cookie- Posts : 939
Kui ma Adam'it õhtuti/öösiti vaatan, siis ma naeran ikka palju rohkem. Ma ei tea miks. 

xILoveAdamLambertx- Posts : 381
Adam oli ilmselt esimest korda elus šokeeritud. 

trixibelle- Moderator
Adam mõtles kindlasti, kes on need hullud inimesed?Kuhu ma sattunud olen?trixibelle wrote:Adam oli ilmselt esimest korda elus šokeeritud.

Cin- Posts : 2388
Kõik tahavad Adami suudlust
Kes saaks neid süüdistada ,eks;D
njämmm..

njämmm..
Nele- Posts : 1819
Omg, JLC lõikamata intervjuu. Tea, kas julgebki seda enne magamaminekut vaadata?
http://www3.five.tv/justin/video-good-times%E2%80%A6-adam-lambert-uncut
trixibelle- Moderator
Ma juba vaatantrixibelle wrote:Omg, JLC lõikamata intervjuu. Tea, kas julgebki seda enne magamaminekut vaadata?

Cin- Posts : 2388
Cin wrote:Ma juba vaatantrixibelle wrote:Omg, JLC lõikamata intervjuu. Tea, kas julgebki seda enne magamaminekut vaadata?
http://www3.five.tv/justin/video-good-times%E2%80%A6-adam-lambert-uncut.
Adam näeb seal nii hea välja.Uskumatu ,et see dude suudlust tahtis See oli isegi Adamile liig vist

Ja tüdrukule ütles et only if you have suprise under that scurt

Nele- Posts : 1819
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6