Adam Saksamaal
+5
Nele
mammukz
cookie
Cin
trixibelle
9 posters
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Adam Saksamaal
argh.See Habbo on üks mõttetu koht.Kõik on seal nii segane.Igatahes Adam ei tulnud sinna, kuna ta jäi tulemüüri taha ja ei saanud kuidagimoodi end sisse logida.Seega, üks suur paanika ja kaos valitseb Habbot
Cin- Posts : 2388
Adam Radio 104,6 RTL & Radio NRJ Berlin pildid http://celebrity-gossip.net/adam-lambert/adam-lamberts-berlin-radio-station-stop-356399
Cin wrote:argh.See Habbo on üks mõttetu koht.Kõik on seal nii segane.Igatahes Adam ei tulnud sinna, kuna ta jäi tulemüüri taha ja ei saanud kuidagimoodi end sisse logida.Seega, üks suur paanika ja kaos valitseb Habbot
Nojah, juhtub. Vähemalt ei ole mul nüüd süümekaid kodusmitteolemise pärast.
trixibelle- Moderator
VIVA pealt tuli just Adami plaadi reklaam.
trixibelle- Moderator
WWFMi reklaam VIVA peal.
trixibelle- Moderator
Paluks mulle ka üks selline Muusika Auhind
Mmm, šokolaad.Cin wrote:Paluks mulle ka üks selline Muusika Auhind
trixibelle- Moderator
Nii Monte tviitis eelmisel nädalal Just pre-recorded yet another one of a kind version of Whataya Want From Me for NRJ Radio.
Siin see siis on.
Siin see siis on.
Intervjuu selle raadiojaamaga
trixibelle- Moderator
29.juulil SLANG Radio http://slangradio.de 2 tunnine Adam Special 21.00 (meie aja järgi).
Oh, oleks mul siis vaid aega kuulata seda. Pagana "puhkus".Cin wrote:29.juulil SLANG Radio http://slangradio.de 2 tunnine Adam Special 21.00 (meie aja järgi).
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Oh, oleks mul siis vaid aega kuulata seda. Pagana "puhkus".Cin wrote:29.juulil SLANG Radio http://slangradio.de 2 tunnine Adam Special 21.00 (meie aja järgi).
Nii palju tööd? Pidi puhkus olema aga ei anta?
Nele- Posts : 1819
Ei, mul ongi puhkus, aga olen maal õe, õetütre ja kahenädalase õepojaga. Nende kolme vahel on hea, kui õhtul tunnikese jõuab arvuti taga olla ja hädalisemad asjad ära vaadata. Seda muidugi juhul, kui ei ole äikesetorm, nagu siin vahel juhtub.Nele wrote:trixibelle wrote:Oh, oleks mul siis vaid aega kuulata seda. Pagana "puhkus".Cin wrote:29.juulil SLANG Radio http://slangradio.de 2 tunnine Adam Special 21.00 (meie aja järgi).
Nii palju tööd? Pidi puhkus olema aga ei anta?
trixibelle- Moderator
Natuke aega tagasi algas 2.tunnine Adam Special http://slangradio.de/
Ma mõtlesin mis toimub Twitteris et kõik tviidivad ''A LOADED SMILE A LOADED SMILE ON GERMAN RADIO'' Nüüd saan aru.. : D Krt oleks pidand varem järjele pidanud jõudma... -.- Ahhhhhhh vaatasin GN videoid, mis ma vahele olen jätnud.
edit: Ei tea kas pärast kuskil järele kuulata saab? o.o Youtube you are my best friend, at least I hope so o.o
edit: Ei tea kas pärast kuskil järele kuulata saab? o.o Youtube you are my best friend, at least I hope so o.o
mammukz- Posts : 1140
Kuigi kogu maailma Glambertid teavad Adamist kõike mida vaja teada on ikkagi tore, et keegi võttis ette sellise saate tegemise.Ju on DJ ise ka suur Adami austaja, muidu ikka ei laseks 2 tundi järjest Adamit.Tänud mr. DJ Sascha Lang .
Hehe
DJ Lennart Beat'ile Skyplusis tundub Adam väga meeldivat. Alati ütleb kiidusõnu jms. Too Lennart teeb mingit õhtust saadet ka minumeelest, vähemalt õhtuti laseb ta muusikat. Äkki ta oleks nii tore.... Ma hakkan ta parimaks sõbraks siis!
DJ Lennart Beat'ile Skyplusis tundub Adam väga meeldivat. Alati ütleb kiidusõnu jms. Too Lennart teeb mingit õhtust saadet ka minumeelest, vähemalt õhtuti laseb ta muusikat. Äkki ta oleks nii tore.... Ma hakkan ta parimaks sõbraks siis!
mammukz- Posts : 1140
Lennart helistas millalgi mulle .Olin siis haige ja surfasin igavusest netis ringi ja panin oma Music Playeri SkyPlusis kokku ja siis ta vist tahtis öelda, et ma osutusin väljavalituks.Aga ma olin sel hetkel kusagil mujal ja siis ta hoopis kirjutas.Njah .mammukz wrote:Hehe
Hea õhtu juurde kuulub kindlasti Adami 2 tunnine set.Täna siis mitte minu enda oma vaid saksa raadio oma.Lahe oli ,et WWFM tuli 2 korda .Plaadiversioon ja siis kohe järgi mingi hea mix .Meie raadiotes võiks ka selliseid asju olla yep .Kahju ,et ma saksa keelt ei oska. Elus on seda nii palju vaja läinud peaks õppima.
Oleks pidanud väiksena rohkem RTL'i, PRO7't jt vaatama nagu mina seda tegin.Ja ma käisin veel ka Pr.Muriku tunnis .Nele wrote:Hea õhtu juurde kuulub kindlasti Adami 2 tunnine set.Täna siis mitte minu enda oma vaid saksa raadio oma.Lahe oli ,et WWFM tuli 2 korda .Plaadiversioon ja siis kohe järgi mingi hea mix .Meie raadiotes võiks ka selliseid asju olla yep .Kahju ,et ma saksa keelt ei oska. Elus on seda nii palju vaja läinud peaks õppima.
Oliver vaatas VIVA-t koguaeg aga ma olin pisi alles siis.nautisin musa küll juba siis aga keelest ei saanud mõhkugi aru.Sa vaatsid seda ka?Mul nagu inglise keele peal rõhk olnud.Aga kindlasti tahan õppida:).Ja Pr Murik nii tore ka ju, oleks pidanud ka ta tundi minema.
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6