intervjuud
+7
maris
f2nofmany
Cin
cookie
trixibelle
aliaga
Sirts
11 posters
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
intervjuud
Minu lemmikud...
See oli arvatavasti esimene intervjuu, kus ma kuulsin teda tõsiselt oma albumist ja loomingust rääkimas. Originaalsed küsimused ja muidugi Adamilt ausad, humoorikad ja hästi sõnastatud vastused. Vaadake kõiki osi kindlasti.
Parim raadiointervjuu, mida ma näinud olen temalt. Siin soovitan jällegi kõik osad ära vaadata.
Jälgige neid tädisid Nad konkreetselt söövad oma (varem välja öeldud) sõnu, kuna neil ei jää tema juuresolekul muud üle kui sulada..
Siin on ta lihtsalt ebamaiselt ilus
Noo.. Adam, Honey.. ma viskaks iga kell sinu nimel riided seljast
See oli arvatavasti esimene intervjuu, kus ma kuulsin teda tõsiselt oma albumist ja loomingust rääkimas. Originaalsed küsimused ja muidugi Adamilt ausad, humoorikad ja hästi sõnastatud vastused. Vaadake kõiki osi kindlasti.
Parim raadiointervjuu, mida ma näinud olen temalt. Siin soovitan jällegi kõik osad ära vaadata.
Jälgige neid tädisid Nad konkreetselt söövad oma (varem välja öeldud) sõnu, kuna neil ei jää tema juuresolekul muud üle kui sulada..
Siin on ta lihtsalt ebamaiselt ilus
Noo.. Adam, Honey.. ma viskaks iga kell sinu nimel riided seljast
Sirts- Posts : 116
Re: intervjuud
see raadiointervjuu on mu lemmik seni. dig into me...
aliaga- Posts : 434
See Siriuse intervjuu on üks minu lemmikuid ka. Esiteks näeb ta seal superarmas välja ja teiseks on seal suht head küsimused ja on näha, et ta tunneb end vabalt.
Intervjuu Lisa Paige'ga. Ka üks minu lemmikutest.
Ja intervjuu Michelle Collinsiga:
Intervjuu Lisa Paige'ga. Ka üks minu lemmikutest.
Ja intervjuu Michelle Collinsiga:
trixibelle- Moderator
Kõik Adami intervjuud on head, olgu küsimused millised tahes Adami vastused on super,kõrvale hea kuulda.
Mulle meeldis ka väga usutlus Jay Leno ja Michelle Collinsiga.Väga muhedad
Mulle meeldis ka väga usutlus Jay Leno ja Michelle Collinsiga.Väga muhedad
Cin- Posts : 2388
Ma ei osanud seda videot mujale panna. Tegemist on Idoli tuuri-aegse intervjuuga, mida arvatavasti pole varem avaldatud. Kui te olete sellele varem peale sattunud, siis ma vabandan, aga ma mõtlesin igaks juhuks selle siiski üles panna Mul tuli seda vaadates selline magus-kurb nostalgia peale.. ma igatsen ja armastan seda tagasihoidlikumat välimust, mis teda Idoli ajal kaunistas. Ma saan aru, et see kitš meik, riietus jm käib kõik esineja persona juurde, aga ma tahaks teda nii väga näha sellises loomulikumas staadiumis natuke rohkem.. kasvõi väljaspool lava. Kogu see kaasa sündinud ilu jääb vahest lihtsalt liialt varju..
Sirts- Posts : 116
Sirts wrote:Ma ei osanud seda videot mujale panna. Tegemist on Idoli tuuri-aegse intervjuuga, mida arvatavasti pole varem avaldatud. Kui te olete sellele varem peale sattunud, siis ma vabandan, aga ma mõtlesin igaks juhuks selle siiski üles panna Mul tuli seda vaadates selline magus-kurb nostalgia peale.. ma igatsen ja armastan seda tagasihoidlikumat välimust, mis teda Idoli ajal kaunistas. Ma saan aru, et see kitš meik, riietus jm käib kõik esineja persona juurde, aga ma tahaks teda nii väga näha sellises loomulikumas staadiumis natuke rohkem.. kasvõi väljaspool lava. Kogu see kaasa sündinud ilu jääb vahest lihtsalt liialt varju..
Ma just täna vaatasin seda intervjuud ja mõtlesin, et peaks selle siia ka üles panema, aga sa jõudsid ette
Ja Adam näeb siin lihtsalt kohutavalt armas välja
cookie- Posts : 939
See Idolatry intervjuu ajas mind nii nostalgiliseks, et vaatasin uuesti ära eelmise hooaja Idoli finaali ja veel vanu Idolatry osasid.
Eelmise hooaja Idolatry osad YouTube'is, kui kedagi peaks huvitama.
Eelmise hooaja Idolatry osad YouTube'is, kui kedagi peaks huvitama.
trixibelle- Moderator
Veel üks hiljuti väljaujunud video eelmisest aastast. Päev pärast AI finaali, Adam on magamata, aga siiski imearmas.
trixibelle- Moderator
Seda intervjuud vaadates tulid mu pähe igasugu huvitavad mõtted.Hirmutavad mõtted ajast kui ma ei teadnud kes on Adam Lambert.Peaaegu aasta tagasi lugesin kusagilt, et keegi Adam ei võitnudki AI'd, keegi Adam on gei jne.Ja kui tuli välja video laulule Time For Miracles, panin ma selle video kinni sama kiiresti kui lahti tegin.
Üks päev jäin ma mõttesse, et kas ma ikka lõpetasin gümnaasiumi .
Ja selle video vaatamine tõi meeltesse selle, et ma peaaegu oleks Adami endast mööda lasknud.
Ma tunnen end praegu tõelise blondiinina.Hea, et ma veel ei mõelnud, et kes on Adam ja kas ta ikka mulle meeldib.
Üks päev jäin ma mõttesse, et kas ma ikka lõpetasin gümnaasiumi .
Ja selle video vaatamine tõi meeltesse selle, et ma peaaegu oleks Adami endast mööda lasknud.
Ma tunnen end praegu tõelise blondiinina.Hea, et ma veel ei mõelnud, et kes on Adam ja kas ta ikka mulle meeldib.
Leidsin veel ühe intervjuu eelmisest aastast, aga alles nüüd hiljuti ilmunud (minu vabandused, kui see on juba kuskile postitatud)
cookie- Posts : 939
Glam Nation Tour'i ajal antud intervjuu aga kellele seda ei tea
Sa mõtlesid Idol's Live Tour'i, eks?Cin wrote:Glam Nation Tour'i ajal antud intervjuu aga kellele seda ei tea
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Sa mõtlesid Idol's Live Tour'i, eks?Cin wrote:Glam Nation Tour'i ajal antud intervjuu aga kellele seda ei tea
Olin nati aega ära ja ma pole veel suutnud järje peale saada.Seega ma ei tea kuhu see intervjuu kuulub.Otsisin aga ei leidnud.Video all on kiri Kelly K sat down with Adam Lambert before his performance at the Brown Theatre this past weekend. They chatted about pre-show workouts, make up tricks and even gave Ben Davis a makeover....
Vaatasin mis ma vaatasin aga kontserdi graafikust ma sellise nimega esinemise kohta ma ei leidnud.
Vaatasin mis ma vaatasin aga kontserdi graafikust ma sellise nimega esinemise kohta ma ei leidnud.
Cin wrote:Olin nati aega ära ja ma pole veel suutnud järje peale saada.Seega ma ei tea kuhu see intervjuu kuulub.Otsisin aga ei leidnud.Video all on kiri Kelly K sat down with Adam Lambert before his performance at the Brown Theatre this past weekend. They chatted about pre-show workouts, make up tricks and even gave Ben Davis a makeover....
Brown theatres esines ta Louisvilles,selle leiad graaafikust
Nele- Posts : 1819
See oli äge intervjuu.
trixibelle- Moderator
Nojah, meil ei ole Brown Theatre vaid Kentucky Center for the Performing Arts.Sellepärast ma ei leidnudki .Nele wrote:Brown theatres esines ta Louisvilles,selle leiad graaafikust
Cin wrote:Nojah, meil ei ole Brown Theatre vaid Kentucky Center for the Performing Arts.Sellepärast ma ei leidnudki .Nele wrote:Brown theatres esines ta Louisvilles,selle leiad graaafikust
Nele- Posts : 1819
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 1 of 4