Suvaline sodi
+18
glambert_
Annika:D
Maris07
Gerly
TupsuNunnu123
IamGlambert
mossu
karin
cookie
maris
Nele
xILoveAdamLambertx
aliaga
f2nofmany
Sirts
mammukz
Cin
trixibelle
22 posters
Page 9 of 22
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: Suvaline sodi
Eelmine nädal andsin sõbrannale Adami plaadi kuulata.Täna näitasin sõbrannale Adami kontserti. Küsisin ,et kuidas meeldis ütles ,et väga meeldis.Pettumus oli ainult ,et miks jäeti välja FYE ja Time for Miracles,mis olid saanud tema lemmikuteks
Nele- Posts : 1819
Eino wtf, on olemas ka teine Lamberti Eesti foorum.
http://adamlambertest.forum.co.ee/
Siiski, meie oleme official! lol
mammukz- Posts : 1140
Meie oma tundub kuidagi parem.
xILoveAdamLambertx- Posts : 381
mammukz wrote:Eino wtf, on olemas ka teine Lamberti Eesti foorum.
Ainult 8 liiget.Jah ,Getu meie oma on igatpidi parem.Meil on nii lahe seltskond minuarust
Meil on muidugi parem. See adamlambertest on tehtud T-Ä-P-S-E-L-T Jonas Brothers Eesti foorumi järgi. TÄPSELT. KÕIK teemad on samad, MÄNGUD on samad. Krt it pisses me off. Ma olen isegi JB foorumisse meie foorumi jaoks teema teinud, ja need ei vaevu vaatamagi, et oi äkki on AL foorum juba olemas. Tõsiselt ka. Get a life.
oeh.. ma ei näe mõtet, miks teha teine foorum juurde, kui juba üks olemas on.
maris- Posts : 8
maris wrote:oeh.. ma ei näe mõtet, miks teha teine foorum juurde, kui juba üks olemas on.
no tõesti yep
Maris, mõistus pole enda teha :/
Aga aitäh Mossule, kes mulle sellest teisest foorumist teada andis
Aga aitäh Mossule, kes mulle sellest teisest foorumist teada andis
Margit, eks ta pole jah.
Kuskil ma midagi kuulsin sellest, aga ei pööranud sel ajal tähelepanu ja nüüd lihtsalt leiavad teha foorumi, mis olemas. Oeh.. lapsed, lapsed (olen ise ka laps alles (: )
Kuskil ma midagi kuulsin sellest, aga ei pööranud sel ajal tähelepanu ja nüüd lihtsalt leiavad teha foorumi, mis olemas. Oeh.. lapsed, lapsed (olen ise ka laps alles (: )
Nad äkki ei teadnud, et meie foorum juba olemas on. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja tegelikult ju vahet pole, ega nad meid ei sega. Ja vastupidi.
Ja tegelikult ju vahet pole, ega nad meid ei sega. Ja vastupidi.
trixibelle- Moderator
Kas nüüd tekib 2 konkureerivat fännigruppi?
Eesti on nii väike ja siin fänne nii vähe, et palju mõistlikum oleks jõud ühendada.
Eesti on nii väike ja siin fänne nii vähe, et palju mõistlikum oleks jõud ühendada.
aliaga- Posts : 434
Ma kunagi millalgi sattusin sinna.Aga nendest pole meile konkurentsi .
Ja sellised need mängud ongi mida Laurahh (vist oli selline nimi) soovis siia?
Loendame numbreid.WTF?Siia need mängud - NEVER.
Cin- Posts : 2388
Ma arvan sama, et mänge ei tahaks. Foorum on suhtlemiseks, kursis olemiseks ja informatsiooniks. Mina saan foorumist nii aru..
'Cin wrote:Ma kunagi millalgi sattusin sinna.Aga nendest pole meile konkurentsi .
See loendame numbreid oli tõesti wtf
Ikka väga lamp foorum on aga las nad olla ja teha mis tahavad
Võib-olla selleks, et posticounti suuremaks saaks?Nele wrote:See loendame numbreid oli tõesti wtf
Mis tuletab mulle meelde, et ma kunagi plaanisin tekitada need postituste arvust sõltuvad kasutajatiitlid (mille foorumi abiinfo maha laitis, kuna siis ei pidavat uued kasutajad enam kirjutada julgema). Kas sellise asja vastu oleks huvi või on see halb mõte?
trixibelle- Moderator
Ma ei näe sellel väga mõtet... Siis võidakse hakata lisapostitusi tegema, et rohkem postitusi oleks ja uus tiitel saada, imo. Aga minumeelest peaks saama igale kasutajale oma tiitli anda. Vähemalt JB foorumis olen ma seda tähele pannud. o.o Ei tea kuidas sellesse suhtutaks?
trixibelle wrote:Võib-olla selleks, et posticounti suuremaks saaks?Nele wrote:See loendame numbreid oli tõesti wtf
Mis tuletab mulle meelde, et ma kunagi plaanisin tekitada need postituste arvust sõltuvad kasutajatiitlid (mille foorumi abiinfo maha laitis, kuna siis ei pidavat uued kasutajad enam kirjutada julgema). Kas sellise asja vastu oleks huvi või on see halb mõte?
Võib olla tõesti ,et postituste arvu pärast .Sellisel juhul väga naeruväärne muidugi.Ma usun ,et väga ei ole mõtet nendel tiitlitel.Mina vähemalt käin siin Adami ,mitte tiitli pärast.Vb tõesti tuleks mõttetuid lisapostitusi siis.Ehk võiks hoopis üldse rohkem inimesi kaasata foorumi haldamisse.A la.üks hoiab rohkem kontsertitel silma peal teine uudistel jne.Kuigi palud lisavad ikka postitusi aga ikkagi ,oleks sul Trixi lihtsam
See minu arvamus ainult muidugi
Ma arvan ka, et pole vaja.Oleme siiani ilma tiitliteta hakkama saanud ja saame kindlasti ka edasi.Sõbralikult .
Okei. Ma vähemalt tunnen end paremini, et ma teid tiitlitest türanlikult ilma ei jäta.
trixibelle- Moderator
http://community.livejournal.com/adamlambertetc/909851.html
omg see kolmas pilt seal http://community.livejournal.com/adamlambertetc/909780.html
Loll ,küs aga kas neid kuidagi suuremaks ei saa ?
omg see kolmas pilt seal http://community.livejournal.com/adamlambertetc/909780.html
Loll ,küs aga kas neid kuidagi suuremaks ei saa ?
@ Nele, need pildid on avatarid/ikoonid (icons) ja need on tehtud selles suuruses. Seega ei saa jah
mammukz wrote:@ Nele, need pildid on avatarid/ikoonid (icons) ja need on tehtud selles suuruses. Seega ei saa jah
Deem, ,nii head pildid.Tahaks seda kolmandat Adommy pilti sealt.
Need on kindlasti kuskil ka suurena olemas. Tavaliselt kui ikoone postitatakse, siis on ka juures, kust need pildid pärit on. Kui sa seda linki järgid, siis seal on tal päris mitu linki algallikatele, kust siis teoreetiliselt peaks olema võimalik see pilt üles leida.Nele wrote:Deem, ,nii head pildid.Tahaks seda kolmandat Adommy pilti sealt.
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Need on kindlasti kuskil ka suurena olemas. Tavaliselt kui ikoone postitatakse, siis on ka juures, kust need pildid pärit on. Kui sa seda linki järgid, siis seal on tal päris mitu linki algallikatele, kust siis teoreetiliselt peaks olema võimalik see pilt üles leida.Nele wrote:Deem, ,nii head pildid.Tahaks seda kolmandat Adommy pilti sealt.
Ty,
Otsisin aga siiski ei leidnud millegipärast.See eest sain palju teisi häid pilte .
Otsisin Eskobari albumi pilti ja kelle pilt hoopis tuli .
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Page 9 of 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Page 9 of 22