Suvaline sodi
+18
glambert_
Annika:D
Maris07
Gerly
TupsuNunnu123
IamGlambert
mossu
karin
cookie
maris
Nele
xILoveAdamLambertx
aliaga
f2nofmany
Sirts
mammukz
Cin
trixibelle
22 posters
Page 13 of 22
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Suvaline sodi
NICE!!!mammukz wrote:Aaa, ja täna nägin unes, et mu isa telefonihelin on WWFM!!!!!!
Cin- Posts : 2388
Mul pole kunagi glamdreami olnud
Aa. Algul nägin aga seda ei sobi siin rääkida.hahahahahaha
Aa. Algul nägin aga seda ei sobi siin rääkida.hahahahahaha
Nele- Posts : 1819
Ma nägin kunagi unes, et läksin Tartus Glam Nation'ile.
IamGlambert- Posts : 5
IamGlambert wrote:Ma nägin kunagi unes, et läksin Tartus Glam Nation'ile.
G L A M.
Wish that was real!
Heleroosa ja pehme unistus .IamGlambert wrote:Ma nägin kunagi unes, et läksin Tartus Glam Nation'ile.
Mul oli täna läpakas tööl kaasas, näitasin töökaaslastele pilte ja siis üks kolleeg nägi mu muusika kaustas Adami plaate ja palus mul mõnda Adami laulu laulu lasta .Mingit reaktsiooni vastu ei saanud aga asi seegi, et midagi halba ei öeldud.Ma ikka rääkisin kui hea hääl tal on ja selle peale kiideti küll takka .
Cin wrote:Mul oli täna läpakas tööl kaasas, näitasin töökaaslastele pilte ja siis üks kolleeg nägi mu muusika kaustas Adami plaate ja palus mul mõnda Adami laulu laulu lasta .Mingit reaktsiooni vastu ei saanud aga asi seegi, et midagi halba ei öeldud.Ma ikka rääkisin kui hea hääl tal on ja selle peale kiideti küll takka .
Keeo spreading the Adam Love,siss
Ja veel see, et täna öösel nägi unes mingit Adami teemat aga mida täpselt seda ma ei tea.Minu unenäo lõpetas äike kell 5.30 hommikul .
Ma ei näegi und tavaliselt....rääkimata veel Adamist
cookie- Posts : 939
Meile jõudis ta poole seitsmeks, vähemalt siis ärkasin mina üles.Cin wrote:Ja veel see, et täna öösel nägi unes mingit Adami teemat aga mida täpselt seda ma ei tea.Minu unenäo lõpetas äike kell 5.30 hommikul .
trixibelle- Moderator
ma olen viimasel ajal ainult ühte unenägu Adam'ist näinud. sellest rääkima ma ei hakka, te vist ise kujutate ette mida ma seal nägin :D .
xILoveAdamLambertx- Posts : 381
Eile oli Ori viimane GN kontsert.Kes edasi soojendust teeb ?
Allison üksi äkki? Aga huvitav, kes rahvusvahelistel kontsertitel soojendaja on?Nele wrote:Eile oli Ori viimane GN kontsert.Kes edasi soojendust teeb ?
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Allison üksi äkki? Aga huvitav, kes rahvusvahelistel kontsertitel soojendaja on?Nele wrote:Eile oli Ori viimane GN kontsert.Kes edasi soojendust teeb ?
Vb tõesti Allison üksi siis.See on tõesti veel põnevam küsimus.Mingit infot võiks tulla juba
Ma küsisin Allisoni bassimängijalt, Lizilt, et kas ta teab, kui GN rahvusvaheliseks läheb, et kas siis Allison jääb ikka veel soojendajaks. Ta ütles, et ta ei tea... Aga võib-olla iga riik, kus Adam peale Ameerikat esineb, paneb omad soojendajad välja? See oleks masendav... Sest mulle väga Allison meeldib ja ma tahaks teda ka lives näha
mammukz- Posts : 1140
Ma vaatan Cougar Town'i, ning seal üks mees kuulas ''Slow Ride''i, mis minumeelest oli Adami ja Allisoni versioon Jälle Fox Life!!!!
tv.com väidab, et see on Foghati oma, aga seal võib vale info ka olla. Igatahes lahe, kui A&A versioon oli.mammukz wrote:Ma vaatan Cougar Town'i, ning seal üks mees kuulas ''Slow Ride''i, mis minumeelest oli Adami ja Allisoni versioon Jälle Fox Life!!!!
trixibelle- Moderator
Hehe, sõitsime autoga, ja Skyplusist tuli WWFM. DJ veel rääkis ja WWFM'i algus kõlas hästi vaikselt, vend hüüdis: See on hea laul, see on mu lemmiklaul!!! Ja käskis isal valjemaks keerata Ja siis karjus üle auto, ehk laulis kaasa: whataya want from meeeeeeeee.
Ja mida sina tegid?Või lasid vennal särada?mammukz wrote:Hehe, sõitsime autoga, ja Skyplusist tuli WWFM. DJ veel rääkis ja WWFM'i algus kõlas hästi vaikselt, vend hüüdis: See on hea laul, see on mu lemmiklaul!!! Ja käskis isal valjemaks keerata Ja siis karjus üle auto, ehk laulis kaasa: whataya want from meeeeeeeee.
Ma niisama olin uber excited , ja laulsin omaette nurgas kaasa..
[You must be registered and logged in to see this image.]
Vot see kitarr on küll äge (ja nad oleks võinud ikka Monte pea ka pildile jätta )
Vot see kitarr on küll äge (ja nad oleks võinud ikka Monte pea ka pildile jätta )
cookie- Posts : 939
Väga glam.
trixibelle- Moderator
Hääletama jälle. VH1 100 Greatest Artists of All Time
http://www.vh1.com/interact/social/100_greatest_artists/?question=today
Tahab Facebooki või Twitteriga sisselogimist, Twitteriga minul paraku ei õnnestunud.
http://www.vh1.com/interact/social/100_greatest_artists/?question=today
Tahab Facebooki või Twitteriga sisselogimist, Twitteriga minul paraku ei õnnestunud.
trixibelle- Moderator
Page 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Page 13 of 22