Suvaline sodi
+18
glambert_
Annika:D
Maris07
Gerly
TupsuNunnu123
IamGlambert
mossu
karin
cookie
maris
Nele
xILoveAdamLambertx
aliaga
f2nofmany
Sirts
mammukz
Cin
trixibelle
22 posters
Page 18 of 22
Page 18 of 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Maris07- Posts : 488
Re: Suvaline sodi
See, et Ada ja Bieber kõrvuti on pandud, ning et nad veel ühepikkustena paistavad, on... Mage? Alandav, solvav, mis iganes Sorri, ei ole eriti Bieberi austaja.
mammukz- Posts : 1140
[You must be registered and logged in to see this image.]
Adam performed for thousands in Hong Kong earlier this month on his Glam Nation Tour. Check out some of the fantastic reviews and pictures below from his incredible show! All the articles are in Chinese but we thought you'd enjoy taking a look.
Adam performed for thousands in Hong Kong earlier this month on his Glam Nation Tour. Check out some of the fantastic reviews and pictures below from his incredible show! All the articles are in Chinese but we thought you'd enjoy taking a look.
Annika:D- Posts : 31
mammukz wrote:Meil ühes inglisekeele tunnis oli õpikus küsimus, et ''do you know any male celebrities who wear a lot of jewellery?'' Meie klassiõega hüüdsime: Adam Lambert! Õpetaja: Who?! Meie: Adam Lambert! Õpetaja: Oh... Yes, I know him
Heh, vähemalt sinu klassiõele meeldib Adam. Kui mina nt mainin poole sõnaga Adamit mainin, siis klassiõed tahaks juba kiljudes laiali joosta Ma lihtsalt ei saa aru kuidas ta saab kellegile mittemeeldida, lihtsalt ei saa
glambert_- Posts : 257
Ega meil on ka selliseid... Lihtsalt mõnele meeldib Üks teine klassiõde tuli mingipäev minu juurde ja rääkis, ise väga ähmi täis, kuidas ta oli ühel päeval kolme Adami sarnast kutti näinud... No vedasglambert_ wrote:mammukz wrote:Meil ühes inglisekeele tunnis oli õpikus küsimus, et ''do you know any male celebrities who wear a lot of jewellery?'' Meie klassiõega hüüdsime: Adam Lambert! Õpetaja: Who?! Meie: Adam Lambert! Õpetaja: Oh... Yes, I know him
Heh, vähemalt sinu klassiõele meeldib Adam. Kui mina nt mainin poole sõnaga Adamit mainin, siis klassiõed tahaks juba kiljudes laiali joosta Ma lihtsalt ei saa aru kuidas ta saab kellegile mittemeeldida, lihtsalt ei saa
Meil oli ja on ka koolis nii , et kui temast räägid siis öeldakse: juu , ta on ju nii nõme , kuidas te marisega seda kuulata saate . Aga nüüd on juba nii , et kui me Marisega Adam`i lugusid kuulame siis tulevad mõned sõbrad meie juurde ja ütlevad , et anna üks klapp mulle ka !
Üks sõber on veel selline, kes ütles algul Adami kohta :Iiuuuu, kuidas sa saad mingit geid fännata (anni, tead küll keda ma mõtlen ) siis läks mu tuju küll umbes selliseksAnnika:D wrote: Meil oli ja on ka koolis nii , et kui temast räägid siis öeldakse: juu , ta on ju nii nõme , kuidas te marisega seda kuulata saate . Aga nüüd on juba nii , et kui me Marisega Adam`i lugusid kuulame siis tulevad mõned sõbrad meie juurde ja ütlevad , et anna üks klapp mulle ka !
sama siin, mul üks väga haige sõbranna (ja mitte adami pärast) koguaeg rõhutab, et ma fännan MINGIT GEID ja siis ise kunagi laulis wwfm'i omaarust jne.. njah.
xILoveAdamLambertx- Posts : 381
Tgelt on nii , et kui kellelegi ta ei meeldi , siis ärgu halvustagu teda kõva häälega . Meie klassis on palju inimesi , kellele meeldib Justin Bieber . Me ei hakka Marisega seda neile kõva häälega ütlema , et ta laulab nagu tüdruk , sest meile ta ei meeldi .
pole ju mõtet halvustada ja mõnitada teiste lemmikuid, sest me ise ju ei taha et meie lemmikute kohta vastikusti üteldakseAnnika:D wrote:Tgelt on nii , et kui kellelegi ta ei meeldi , siis ärgu halvustagu teda kõva häälega . Meie klassis on palju inimesi , kellele meeldib Justin Bieber . Me ei hakka Marisega seda neile kõva häälega ütlema , et ta laulab nagu tüdruk , sest meile ta ei meeldi .
Unistuste amet
Mõlgutasin siin praegu, et milline oleks see töö, mida teeks rõõmuga iga päev, et kohe jookseks hommikul tööle.
Muidugi oleks see seotud Adamiga. Näiteks kuidas teile meeldiks olla Adami stilist või juuksur, uhh veel parem- massöör. On veel mõtteid?
Muidugi oleks see seotud Adamiga. Näiteks kuidas teile meeldiks olla Adami stilist või juuksur, uhh veel parem- massöör. On veel mõtteid?
pilleriin- Posts : 67
Ma oleks Adami STILIST; MEIKAR või JUUKSUR (eelistan rohkem meikarit või stilisti)
ma rohkem meikarit . See oleks lahee !!! näha igapäev Adam`it .
Maris andsid hea mõtte , mul ju sünnipäev suht lähedal :D:D
Annni, sul ju sünna juba laupäev.
Ma ei tea kuidas ma raatsiks ta nägu noaga poolitada. Aga arvatavasti ma limpsiks enne glasuuri tordi pealt maha.
ma laseks vist niikaua seista kuni vähegi võimalik ja Adamit pooleks ei raatsiks ma küll lõigata sellisel uhkel tordil
Täna peaks need People's Choice ametlikud nominatsioonid teatavaks tehtama muidu. Ma loodan, et Adam ikka mõne sai, ma üritasin ikka iga päev käia teda paar korda nomineerimas.
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Täna peaks need People's Choice ametlikud nominatsioonid teatavaks tehtama muidu. Ma loodan, et Adam ikka mõne sai, ma üritasin ikka iga päev käia teda paar korda nomineerimas.
Hoiame pöialt!!! Oleks teadnud, oleks ka oma panuse andnud.
Aga vaadake mis ma Laseringist leidsin [You must be registered and logged in to see this image.] http://www.lasering.ee/index.php?make=item_show&toote_id=29009
Mul on sünnipäevaraha üle isegi!!!!
Okei, see on nagu 100 krooni odavam, kui see, mis ma Soomest ostsin.mammukz wrote:Aga vaadake mis ma Laseringist leidsin [You must be registered and logged in to see this image.] http://www.lasering.ee/index.php?make=item_show&toote_id=29009
trixibelle- Moderator
Page 18 of 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Page 18 of 22