Huvitavad artiklid Adamist
+6
maris
cookie
Cin
mammukz
trixibelle
aliaga
10 posters
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Huvitavad artiklid Adamist
Esimene asi, mis ma märkasin, oli muidugi adam_lmabert urlis.
Aga see artikkel on väga lahe!
The coherence in Lambert's album is his voice; he is gifted with one of the most technically beautiful voices in the history of the music industry.
trixibelle- Moderator
Teen Today intervjuu Osa 1.
http://www.teentoday.co.uk/article/id-love-to-work-with-christina-aguilera-adam-lambert-000/
http://www.teentoday.co.uk/article/id-love-to-work-with-christina-aguilera-adam-lambert-000/
Cin- Posts : 2388
Yay, Adam jälle ajakirjas!!!! Seekord venekeelse Bravo 12. mai väljaandes. Ma olin poes peaaegu lootust kaotamas, et Adamit üheski ajakirjas näen, aga siis võtsin selle ajakirja kätte ja Adam kohe kaanel! Nüüd on kohe hea meel, et mul venekeel viis on :'D
mammukz- Posts : 1140
Popcorn'i 2010 aasta seitsmendas väljaandes on Adami poster!!!!
Ja see on tervelt A3'me suurune :p
Kaua see müügis on?mammukz wrote:Popcorn'i 2010 aasta seitsmendas väljaandes on Adami poster!!!!
Mul pole õrna aimugi, aga ma usun et kuu lõpuni peaks ikka olemas olema.Cin wrote:Kaua see müügis on?
Sel juhul: Jampsmammukz wrote:Mul pole õrna aimugi, aga ma usun et kuu lõpuni peaks ikka olemas olema.Cin wrote:Kaua see müügis on?
E: Loodan, et Haapsalus on mõni R-kiosk .
Ära muretse, seal neid lausa kaks Ja Selver eksisteerib kaCin wrote: Loodan, et Haapsalus on mõni R-kiosk .
Ja muide, vist on haapsalus isegi kolmas. , uuemõisas oli kaks tk vist ja üks asus kesklinnas kaubanduskeskuses. Aga kindlalt peaks olema Rannarootsi keskuses ja Kaubanduskeskuses. Ja selver asub ka rannarootsikeskuses.
mwhhaha, hakkasin siin seletama.
(mammukz : küsisid minu käest haapsalu kohta ära ja siis panid siia, mõtlesin, et peaks igaks juhuks midagi lisama , lol. (: )
mwhhaha, hakkasin siin seletama.
(mammukz : küsisid minu käest haapsalu kohta ära ja siis panid siia, mõtlesin, et peaks igaks juhuks midagi lisama , lol. (: )
maris- Posts : 8
Tänud mammukz väikese uuringu eest Ehk 2 nädala pärast neid seal ikka veel on.mammukz wrote:Ära muretse, seal neid lausa kaks Ja Selver eksisteerib kaCin wrote: Loodan, et Haapsalus on mõni R-kiosk .
Adam jälle Bravos koos postriga.
Entertainment Focus'e intervjuu:
http://www.entertainment-focus.com/music/articles/tour-update-adam-lambert-speaks-to-ef
Väljavõte:
@LambertUK @Kiki_Violet Do you have plans to expand the tour outside of the US?
I’m not sure yet what the logistics are on that. We’re definitely coming to the UK in the Fall and other parts of Europe. I don’t know if it’s going to be the same show. I think it will be pretty much the same show from what I know right now. Based on logistics and the size of venues we’re going to be in we’re trying to play spaces that are more intimate. I think arena tours are really fucking exciting but I think there’s definitely something lost when you can’t see the artist except for on a video screen (laughs). I really wanted it to be a little more intimate so the audience can really see me and feel me.
Yay! Other parts of Europe parem sisaldagu Soomet. Eesti oleks muidugi veel parem, aga vaevalt, et meil nii veab.
http://www.entertainment-focus.com/music/articles/tour-update-adam-lambert-speaks-to-ef
Väljavõte:
@LambertUK @Kiki_Violet Do you have plans to expand the tour outside of the US?
I’m not sure yet what the logistics are on that. We’re definitely coming to the UK in the Fall and other parts of Europe. I don’t know if it’s going to be the same show. I think it will be pretty much the same show from what I know right now. Based on logistics and the size of venues we’re going to be in we’re trying to play spaces that are more intimate. I think arena tours are really fucking exciting but I think there’s definitely something lost when you can’t see the artist except for on a video screen (laughs). I really wanted it to be a little more intimate so the audience can really see me and feel me.
Yay! Other parts of Europe parem sisaldagu Soomet. Eesti oleks muidugi veel parem, aga vaevalt, et meil nii veab.
trixibelle- Moderator
Cin wrote:Adam jälle Bravos koos postriga.
O_O mis väljaandes see on? Ja on see juba müügil? Ma pean selle ajakirja saama.
xILoveAdamLambertx- Posts : 381
to xILoveAdamLambertxSee Bravo ilmus Saksamaal vist see nädal.Millal Eestisse jõuab ei tea.Tuleb silmad lahti hoida.
E: veel infoks BRAVO Nr. 25, 16. Juni 2010
E: veel infoks BRAVO Nr. 25, 16. Juni 2010
Need peaks Eestis müügile jõudma samal päeval, millal Saksamaal.
http://www.unrealitytv.co.uk/american-idol/adam-lambert-nominated-for-teen-choice-award-2010
Adam nominated for Teen Choice Awards 2010!!!
yay!
Adam nominated for Teen Choice Awards 2010!!!
yay!
Nele- Posts : 1819
Aweee, käisin täna poes Bravot otsimas, see oli otsas, selle asemel leidsin mingisuguse venekeelse ajakirja, все звезды (2010 aasta 13. väljaanne), seal on Adam kaanel, kaks esimest lehte kohe temast kirjutatud ja ka poster olemas Maksab 25.90 ja mina leidsin Selverist
Nojah, mul läks eile totaalselt meelest, Bravot või midagi kus Adam võiks sees võiks olla, vaadata.Alles siis tuli meelde kui olin juba lootusetul kaugel Selverist.Kanaaju, mis teha .Aga ma üritan kolmapäeval uuesti.Peab vist kirja panema .mammukz wrote:Aweee, käisin täna poes Bravot otsimas, see oli otsas, selle asemel leidsin mingisuguse venekeelse ajakirja, все звезды (2010 aasta 13. väljaanne), seal on Adam kaanel, kaks esimest lehte kohe temast kirjutatud ja ka poster olemas Maksab 25.90 ja mina leidsin Selverist
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 2 of 6