Adam Eesti meedias
+19
AdamMiitsiLambert
annie
glambert_
pilleriin
Maris07
mossu
TupsuNunnu123
karin
xILoveAdamLambertx
Nele
dollface
Mirari
f2nofmany
cookie
Cin
Sirts
mammukz
trixibelle
aliaga
23 posters
Page 17 of 32
Page 17 of 32 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32
Re: Adam Eesti meedias
Oki-doki.Sain liti võetud.Tegelen üleslaadimisega homme peale tööd.Suundun magama.Side lõpp .
Cin- Posts : 2388
Ma heegeldasin suht kaua ja lõpuks vaatasin ise ära .
Üritasin ka lindistada, aga heli jäi väga halvalt.
Üritasin ka lindistada, aga heli jäi väga halvalt.
mossu- Posts : 93
Ma vaatasin veel hommikul ka. Nii tore ikkagi. Mulle meeldis see lähenemine, et neile, keda see F1 ei huvita, on vaatamiseks maailmakuulsad staarid, aga nimetati ainult Adamit, savi see Mariah või Missy Elliot.
trixibelle- Moderator
Kui ma oma arvutis vaatan seda videot siis on kõik ok.Aga üleslaadides läks sünkroonist välja.Pilt liigub kuidagi aegluubis .Ma pole ekspert ja seega nii see jääb
AITÄHH KERLI Tommy oli ka Tommy oli ka TOMMY OLI KAAA
Ta niiiiiii ilus ikka
Ta niiiiiii ilus ikka
TupsuNunnu123- Posts : 257
Vaadatav sellegipoolest.
trixibelle- Moderator
Mulle tuli jälle Muusika test meilile ja Adam on ikka selles testis sees
haha Kerli.Sa ikka ulud ka iga õhtu harjutamise mõttes nagu mina ?
Nele- Posts : 1819
Ma olen laisk olnud.Peaks varsti käsile võtmaNele wrote:haha Kerli.Sa ikka ulud ka iga õhtu harjutamise mõttes nagu mina ?
Cin wrote:Ma olen laisk olnud.Peaks varsti käsile võtmaNele wrote:haha Kerli.Sa ikka ulud ka iga õhtu harjutamise mõttes nagu mina ?
Täna koju sõites raadiost polnud ühtegi sobivat laulu .Seetõttu otsisin mp3 ja kuulasin Waka Wakat ka .
Ma ajasin ennast 3.20 üles Alguses oli: Ma ei viiitsi.. OHH ADAM TELEKAS RUTTU RUTTU NÜÜD :'D Selle kanepikasvatuse loo ajal pidin magama jääma Ning jaaa, Tommy!!! Tommy, Tommy, Tommy! Haha, mul oli suht ''aww'' Ma nii lootsin, et nad Adommy kissi näitavad, aga ei näidanud
mammukz- Posts : 1140
trixibelle- Moderator
http://www.elu24.ee/?id=319942
mida? ma ei saa aru, mis otsast adam halvasti riietub?
mida? ma ei saa aru, mis otsast adam halvasti riietub?
xILoveAdamLambertx- Posts : 381
Sellised uurimused/küsitlused või kuidas iganes neid nimetatakse on TOTAL BULLSHIT!!!xILoveAdamLambertx wrote:mida? ma ei saa aru, mis otsast adam halvasti riietub?
Nt. mina ei arva, et Russel Brand kehvasti riietus.Ta on omamoodi kloun aga teda on vahva sellegi poolest vaadata.Ja Adam - ma ei saa ka aru kust otsast ta halvasti riietub.See et kellelegi tema stiil ei meeldi ei tee teda kaltsukubuks.
Cin wrote:Sellised uurimused/küsitlused või kuidas iganes neid nimetatakse on TOTAL BULLSHIT!!!xILoveAdamLambertx wrote:mida? ma ei saa aru, mis otsast adam halvasti riietub?
Nt. mina ei arva, et Russel Brand kehvasti riietus.Ta on omamoodi kloun aga teda on vahva sellegi poolest vaadata.Ja Adam - ma ei saa ka aru kust otsast ta halvasti riietub.See et kellelegi tema stiil ei meeldi ei tee teda kaltsukubuks.
minu arust ka polnud isegi brandil midagi viga. täitsa tavalised mehe riided, nad ei pea ju mingite 10 000 000 krooniste hilpudega linna peal ringi käima.
xILoveAdamLambertx- Posts : 381
Ei ole neil kellelgi eriti häda midagi. See, et mõni riides käib nagu tavaline inimene, ei tähenda ju, et ta halvasti riietub.
trixibelle- Moderator
Malaisia islamistid protesteerivad Adam Lamberti kontserdi vastu
http://www.elu24.ee/?id=326495
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Malaisia islamistid protesteerivad Adam Lamberti kontserdi vastu
nüüd tuli mlle ka hirm peale kogu selle Malaysia värgi pärast.Kriminaalkuritegu . . . ?Tule taevas appi .
Seda ma siin paanitsen.Nele wrote:Kriminaalkuritegu . . . ?
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Seda ma siin paanitsen.Nele wrote:Kriminaalkuritegu . . . ?
Kuidas nad üldse ta riiki lasid ? Haha diskrimineerimise teema on selle asja kõrval ikka nohu .
Noh, neil on vähemalt maksimumkaristus gei olemise eest kõigest 20 aastat vanglas, mitte surmanuhtlus nagu Ugandas. Ma tõsiselt loodan, et sinna riiki ta oma jalga kunagi ei tõsta.Nele wrote:trixibelle wrote:Seda ma siin paanitsen.Nele wrote:Kriminaalkuritegu . . . ?
Kuidas nad üldse ta riiki lasid ? Haha diskrimineerimise teema on selle asja kõrval ikka nohu .
Aga ma usun, et kõik läheb hästi. Kuigi neil on need muud teemad seal ka, et ei tohi provokatiivselt riides olla, aga tantsijatel teistsugust riietust ju ei olegi. Ja Adami tantsimisstiil on ka kindlasti neile vastuvõetamatu. Aga eks näis, mis sest saab. Kontsert hakkab kahe tunni pärast, ega nad seda ära ikka enam ei jäta.
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Noh, neil on vähemalt maksimumkaristus gei olemise eest kõigest 20 aastat vanglas, mitte surmanuhtlus nagu Ugandas. Ma tõsiselt loodan, et sinna riiki ta oma jalga kunagi ei tõsta.Nele wrote:trixibelle wrote:Seda ma siin paanitsen.Nele wrote:Kriminaalkuritegu . . . ?
Aga ma usun, et kõik läheb hästi. Kuigi neil on need muud teemad seal ka, et ei tohi provokatiivselt riides olla, aga tantsijatel teistsugust riietust ju ei olegi. Ja Adami tantsimisstiil on ka kindlasti neile vastuvõetamatu. Aga eks näis, mis sest saab. Kontsert hakkab kahe tunni pärast, ega nad seda ära ikka enam ei jäta.
20 aastat? o m g. Maailmal on ikka veel nii palju areneda!Nu kui Adam on lepngule alla kirjutanud ,siis ta ka oma sõna peab.Iseasi ,kui palju nad tagasi tõmbavad.Eks ,kui mingid videod tulevad siis näeb Sasha ja Terence ütlesid ,et täna tuleb "disney world show" .hahaha. Las mässavad ,kui tahavad .Adam isegi tuli ju vastu neile. . .Ta ju tegelikult üldse ei peaks oma shoud muutma.Adam juba lihtsalt on selline respectiga inimene. Ma lihtsalt armastan teda selle eest! .Eeskujuks kõigile
Islam vs geistaar ?????
Lambert loobub islamisusuliste survel lavasuudlusest
http://www.elu24.ee/?id=326543
elu24 on ikka päris kiire täna.Nele wrote:Islam vs geistaar ?????
trixibelle- Moderator
Page 17 of 32 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 32
Page 17 of 32