Tonight Show with Jay Leno
+4
f2nofmany
Cin
trixibelle
aliaga
8 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tonight Show with Jay Leno
Ootan huviga
http://www.accesshollywood.com/adam-lambert-to-share-tonight-show-stage-with-sarah-palin_article_29380
See on uue(vana) saate teine osa ja vaatajate huvi peaks eriti üleval olema, nii et YAY
[Palvetab, et Adam ja Palin kohtuksid...
]

http://www.accesshollywood.com/adam-lambert-to-share-tonight-show-stage-with-sarah-palin_article_29380
See on uue(vana) saate teine osa ja vaatajate huvi peaks eriti üleval olema, nii et YAY

[Palvetab, et Adam ja Palin kohtuksid...

aliaga- Posts : 434
Re: Tonight Show with Jay Leno
Kui Adam ainult esineb seal, siis vist eriti lootust ei ole, et tal Paliniga kaamerate ees kokku tuleb puutuda. Või tehakse temaga intervjuu ka?
trixibelle- Moderator
trixibelle wrote:Kui Adam ainult esineb seal, siis vist eriti lootust ei ole, et tal Paliniga kaamerate ees kokku tuleb puutuda. Või tehakse temaga intervjuu ka?
Esineb vist ainult.

Mõnikord istuvad saate lõpus lauljad diivanile ka. Ma muidugi ei tea, milline see stuudio välja nägema hakkab.
Hähh
No Glambert for Sarahcudda
Sarah Palin and Adam Lambert are both confirmed to appear on the same episode of ‘The Tonight Show with Jay Leno’ when he returns to prime time after the Olympics, but don’t expect to hear a duet.
“The producers would love to have Sarah and Adam meet face-to-face on camera. It would be ratings gold. However, that is not going to happen,” revealed a TV insider about the March 2 meeting. “Both camps have made it clear they have no interest in meeting backstage or onstage.”

Sarah Palin and Adam Lambert are both confirmed to appear on the same episode of ‘The Tonight Show with Jay Leno’ when he returns to prime time after the Olympics, but don’t expect to hear a duet.
“The producers would love to have Sarah and Adam meet face-to-face on camera. It would be ratings gold. However, that is not going to happen,” revealed a TV insider about the March 2 meeting. “Both camps have made it clear they have no interest in meeting backstage or onstage.”
Ummaliaga wrote:Hähh![]()

Cin- Posts : 2388
Palin viskaks vist sussid püsti, kui peaks selle hirmsa homoseksuaaliga kokku saama...
Lubage naerda
.Palin on silmakirjateener.Ega ta ise ka mingi pühak pole.Ime, et ta üldse läheb samasse saatesse kus esineb Adam
.
Aga, FINE BY ME
.

Aga, FINE BY ME

On a lighter note: I'm gonna be on Leno next week. Can you guys guess what song I'm performing?
Seda kirjutas ta Twitteris
teil on kasutaja seal? Mul on ja ma absoluutselt iga päeav vaatan, kas ta on juba jälle midagi uut tweetinud 
Seda kirjutas ta Twitteris

Ma loen ta twitteri RSS-voogu. Mis on küll vahel jube aeglane, eile näiteks jõudis tema tviidi põhjal kirjutatud artikkel varem kohale, kui tviit ise.f2nofmany wrote:Seda kirjutas ta Twitteristeil on kasutaja seal? Mul on ja ma absoluutselt iga päeav vaatan, kas ta on juba jälle midagi uut tweetinud

Muuseas, kas juba ammu ei olnud teada, et ta Music Again esitab seal? Mulle kuskilt nagu jäi kõrva...
trixibelle- Moderator
Yay! Ta esitab Sleepwalkerit! Kuigi mul poleks MA vastu ka midagi olnud.

Mõned pildid enne saadet:
http://twitpic.com/1695n3
http://twitpic.com/1695wd
hihii (ootan ikka, et nad kohtuksid
)
http://twitpic.com/169728

Mõned pildid enne saadet:
http://twitpic.com/1695n3
http://twitpic.com/1695wd
hihii (ootan ikka, et nad kohtuksid

http://twitpic.com/169728
Ma ei ole küll selle soengu suurim fänn, aga esitus oli lahe nagu ikka. Ja millal Adam uue kõrvarõnga sai? 

trixibelle- Moderator
Kuhu jäi Monte kitarrisoolo on minu küsimus!
Nüüd ma sain aru, miks mulle see raske silmameik ei meeldi - selle alt pole näha, kui ilusad ta silmad on!
Aga muidu tip-top, aga mitte mu lemmik-teleesitus.
Kas see tähendab, et Sleepwalker saab singliks? Sest stuudiversioon meeldib mulle väga. Anything but IIHY.
EDIT: Hehee, ühele meeldib meik, teisele mitte.
Tegelikult kui aint meiki vaadata, siis see on väga sheff.
Nüüd ma sain aru, miks mulle see raske silmameik ei meeldi - selle alt pole näha, kui ilusad ta silmad on!
Aga muidu tip-top, aga mitte mu lemmik-teleesitus.
Kas see tähendab, et Sleepwalker saab singliks? Sest stuudiversioon meeldib mulle väga. Anything but IIHY.
EDIT: Hehee, ühele meeldib meik, teisele mitte.
Tegelikult kui aint meiki vaadata, siis see on väga sheff.
Mingis artiklis nimetati seda küll uueks singliks (link), aga kuipalju seal tõepõhja all on, ei tea.aliaga wrote:Kas see tähendab, et Sleepwalker saab singliks? Sest stuudiversioon meeldib mulle väga. Anything but IIHY.
trixibelle- Moderator
Outer space
Adam meenutab mulle Human League'i.Seega glämm on täitsa omal kohal.
Mul tekkis ka küsimus, et kui ta juba hakkab show'des Sleepwalkerit esitama, kas on tegemist järgmise singliga.
Ma loodan, et mitte.Järgmiseks peaks siiski tulema midagi tempokat, ei mingit une laulu paluks.

Mul tekkis ka küsimus, et kui ta juba hakkab show'des Sleepwalkerit esitama, kas on tegemist järgmise singliga.
Ma loodan, et mitte.Järgmiseks peaks siiski tulema midagi tempokat, ei mingit une laulu paluks.
LOL Ma tahtsin just märkida, et ma ei saa aru inimestest, kes seda laulu unelauluks peavad. Minu arvates kõlaks see raadios suurepäraselt ja kontsertidel saab seda rokilikumaks väänata.
Lahe, et Lenole see meeldis!
Ma ei mõtle unelaulu all laulu mille saatel magama jäädaaliaga wrote:LOL Ma tahtsin just märkida, et ma ei saa aru inimestest, kes seda laulu unelauluks peavad. Minu arvates kõlaks see raadios suurepäraselt ja kontsertidel saab seda rokilikumaks väänata.

Woah, see esitus oli mõnus! Kuigi kõik oli kuidagi nagu kokku surutud vms, ja Monte kidrasoolo ära jätmisest oli tõesti kahju :s
Järgmise singli koha pealt: Sleepwalker on üks mu lemmikutest, niiet oleks päris tore kui see uus singel oleks
Ja unelaulu kohta: mul on see just äratuskella helinaks, alati jään kuulama et ossa kui hea laul ja kui ära lõppeb siis magan jälle
lol
Järgmise singli koha pealt: Sleepwalker on üks mu lemmikutest, niiet oleks päris tore kui see uus singel oleks

mammukz- Posts : 1140
Teadjad räägivad, et Adam on 21.mail jälle Jay Lenol külas
.

Jep, aga pidi vist ainult laulma. Noh, asi seegi.Cin wrote:Teadjad räägivad, et Adam on 21.mail jälle Jay Lenol külas.

trixibelle- Moderator
SashaMallory At leno!! Lol I love muffin baskets and fruit
28 minutes ago via Twitterrific
Tundub, et nad lindistavad seda praegu.
28 minutes ago via Twitterrific
Tundub, et nad lindistavad seda praegu.

trixibelle- Moderator
Video!
Adami soeng on nii koolipoisilik.
Aga mulle väga meeldis see esitus.
Adami soeng on nii koolipoisilik.

trixibelle- Moderator
Oo, millised püksid
.Selline allapoole kammitud soeng on võõraks jäänud.Ja Adamil on viimasel ajal koguaeg sädemed silmis.Tore kohe vaadata.
See esitus oli parem kui Ellenis.Ei olnud seda piuksuvat häält ja käsi südamel - ma arvasin algul, et Adam ei laula otse
.
Ja Adam surus lõpus kätt "Jack Baueriga"
.

See esitus oli parem kui Ellenis.Ei olnud seda piuksuvat häält ja käsi südamel - ma arvasin algul, et Adam ei laula otse

Ja Adam surus lõpus kätt "Jack Baueriga"

Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2