Oprah+Adam
5 posters
Page 1 of 1
Oprah+Adam
Kauaoodatud intervjuu leiame ilusti järgmise päeva hommikul(või öösel ) youtube'ist
Sirts- Posts : 116
Re: Oprah+Adam
ei suuda ära oodata :bom:
aga see soeng näeb jah veits veider välja. mul pole elvise-soengu vastu üldiselt midagi, aga seda tehakse ka erinevalt, mõnikord halvemini, mõnikord paremini.
aga see soeng näeb jah veits veider välja. mul pole elvise-soengu vastu üldiselt midagi, aga seda tehakse ka erinevalt, mõnikord halvemini, mõnikord paremini.
aliaga- Posts : 434
AfterEltoni lehel on natuke küsimusi/vastuseid Oprah intervjuust.
http://www.afterelton.com/blog/michaeljensen/adam-lambert-on-oprah-gay-comments
http://www.afterelton.com/blog/michaeljensen/adam-lambert-on-oprah-gay-comments
trixibelle- Moderator
Mulle meeldis see kaval naeratus/muie tema näol.Oleks oodanud sellelt esituselt suuremat powerit.
Cin- Posts : 2388
See esitus oli päris äge Kuigi jah, veidi rohkem powerit
mammukz- Posts : 1140
Ma loodan, et ma kedagi ei ärrita, kellele eelnev esitus tõesti meeldis, aga lapsed... ma pean ausalt ütlema, et see oli esimene kord, kui ma Adami esituses tõsiselt pettusin Võib-olla oli asi laulus.. IIHY on minu arust pisut iseloomutu ja monotoonne ning seda kaasakiskuvalt esitada ongi ehk veidi keerulisem. Kuid kui isegi Adam "the king of entertainment" Lambert ei suuda seda laulu välja mängida, siis kas see peaks olema favoriitsingel? Oh.. äkki tal oli kõhukramp.. palavik.. mine sa tea
Livestream
http://www.justin.tv//planettube#r=VLTBcBw
Nüüd kohe-kohe! Praegu on Susan Boyle on alles, aga Adam peaks kohe peale teda olema.
http://www.justin.tv//planettube#r=VLTBcBw
Nüüd kohe-kohe! Praegu on Susan Boyle on alles, aga Adam peaks kohe peale teda olema.
trixibelle- Moderator
Sirts wrote:Ma loodan, et ma kedagi ei ärrita, kellele eelnev esitus tõesti meeldis, aga lapsed... ma pean ausalt ütlema, et see oli esimene kord, kui ma Adami esituses tõsiselt pettusin Võib-olla oli asi laulus.. IIHY on minu arust pisut iseloomutu ja monotoonne ning seda kaasakiskuvalt esitada ongi ehk veidi keerulisem. Kuid kui isegi Adam "the king of entertainment" Lambert ei suuda seda laulu välja mängida, siis kas see peaks olema favoriitsingel? Oh.. äkki tal oli kõhukramp.. palavik.. mine sa tea
Sirts on mu pähe mingi kiibi pannud ja räägib täpselt minu mõtteid jälle
Hea teada, et ma pole ainuke, kes nii arvab.
BTW, ei tea, kas ta laenas Susan Boyle'i meikarit või mida, aga see ei ole kõige parem...
Aga Adam muidugi charming as ever....
aliaga- Posts : 434
WWFM esitus oli minu meelest parem, kui IIHY oma. Mul läks täitsa meelest ära, et mulle see laul enam eriti ei meeldi . Aga ta oleks võinud Strut'i esitada, soundcheckis ta harjutas seda.
Ja Adami emme oli publiku hulgas.
Ja Adami emme oli publiku hulgas.
trixibelle- Moderator
Nõus!WWFM'ga pani ta IIHY'le ikka pika puuga.IIHY esituses pettusin ma väga.Talle oli antud suur lava ja kahju, et ta võimalust ära ei kasutanud.Nüüd on mu singli favoriidid Strut ja MA.
Cin- Posts : 2388
Ja YouTube siis:
WWFM
WWFM
trixibelle- Moderator
aliaga wrote:Sirts wrote:Ma loodan, et ma kedagi ei ärrita, kellele eelnev esitus tõesti meeldis, aga lapsed... ma pean ausalt ütlema, et see oli esimene kord, kui ma Adami esituses tõsiselt pettusin Võib-olla oli asi laulus.. IIHY on minu arust pisut iseloomutu ja monotoonne ning seda kaasakiskuvalt esitada ongi ehk veidi keerulisem. Kuid kui isegi Adam "the king of entertainment" Lambert ei suuda seda laulu välja mängida, siis kas see peaks olema favoriitsingel? Oh.. äkki tal oli kõhukramp.. palavik.. mine sa tea
Sirts on mu pähe mingi kiibi pannud ja räägib täpselt minu mõtteid jälle
Hea teada, et ma pole ainuke, kes nii arvab.
BTW, ei tea, kas ta laenas Susan Boyle'i meikarit või mida, aga see ei ole kõige parem...
Aga Adam muidugi charming as ever....
Darn! Ma juba mõtlesin, et millal see siis lõpuks välja tuleb.. no näed siis Ma olen paljastatud!
Ega See oranž-põsk just kõige vahvam ei ole.. SuBo meikar on vist daltoonik
Similar topics
» Chicago raadiointervjuu enne Oprah't
» Oprah tweedid fännidelt, kes publikus olid:)
» Adam Saksamaal
» Adam Kanadas
» Adam Soomes!
» Oprah tweedid fännidelt, kes publikus olid:)
» Adam Saksamaal
» Adam Kanadas
» Adam Soomes!
Page 1 of 1